Plats för fågel

av Rolf Hagström

Boken finns fortfarande att köpa. Aktuellt pris 2017-09-04 är 240:- inkl moms. Frakt tillkommer.

Utskrifter av bokens bilder kommer att kunna köpas i formaten A3+ och A2 på Fine Art Paper samt i A4-format på glasnfotopapper.

Plats för fågel

av Rolf Hagström

Fåglar, naturupplevelser, fotografering

Plats för fågel innehåller en genomgång av drygt 20 av Närkes fågellokaler. Varje avsnitt inleds med en lätt kåserande text som sedan följs av en mera faktabetonad beskrivning av lokalen. Här finns både vägbeskrivningar, kartor och GPS-koordinater samt bilder som visar såväl miljöer som enskilda fåglar. I innehållet ingår även texter om ringmärkning, stödprojekt, forskning och föreningsaktiviteter.

Boken för dig med ett fågelintresse

Boken riktar sig till alla med intresse av natur, men med ett särksilt fokus på fåglar. Såväl nybörjaren som den mera vana skådaren bör kunna ha glädje av innehållet.

Boken är inbunden, innehåller 212 sidor och har formatet 245 x 175 mm.

Är du medlem i en förening?

Priset på boken för medlemmar i NOF respektive SOF samt Ornitologiska klubben i Örebro är 265:- inkl moms 6%. Samma pris betalar organisationer m.fl. vid köp av minst 10 ex.

Är du bokhandlare eller representerar någon annan typ av organisation som vill beställa större upplagor? Kontakta oss direkt för ev. mängdrabatt / rolf@hhtb.se.